понеділок, 11 квітня 2022 р.

Писанкова мапа України

 

10 квітня 2022. У цей недільний ранок ми знову зустрілися з нашими учнями в гімназії. Усі ми з нетерпінням чекали цієї зустрічі, адже це можливість побачити своїх вчителів, однокласників; можливість трохи відволіктися від дистанційного навчання, від тривожних новин.

Цікавий та пізнавальний майстер-клас для гімназистів сьогодні провела мама учня 2-А класу Тетяна Володимирівна Жмурко: діти намалювали неймовірну кількість писанок та прикрасили ними мапу нашої країни. Ми позначили міста-герої, рідні міста наших нових учнів. Говорили про наше файне місто, про улюблені місця та куточки тернополян.

Дітям, які разом із батьками знайшли прихисток у Тернополі подобається тут, їх вражає сучасність та охайність нашого міста, доброта та щирість місцевих мешканців. Але вони сумують за своїми містами, домівками, де все таке знайоме та рідне.

У нас було особливе чаювання під час зустрічі, адже смаколики для учнів власноруч приготували їхні учителі. Виявляється, вони вміють не тільки навчати та перевіряти зошити, а ще й чудові господині. Дякуємо Ользі Володимирівні Зарихті та Тетяні Богданівні Шенюк, було дуже смачно!

Активним учасником на занятті сьогодні був і наш директор! Своє місце на писанковій мапі України знайшла і писанка від Анатолія Васильовича.

Ми дуже тішимося, що про нас не забувають наші випускники. Вони знаходять час і можливості між навчанням у ВНЗ та своєю волонтерською діяльністю допомагати нам! Дякуємо Олені Банах, випускниці 2021, року що була сьогодні з нами.

Ми мріємо про мир, любимо нашу країну, віримо в ЗСУ, в нашу перемогу!

Усе буде Україна!

Оксана Колісник, практичний психолог

Ірина Гавришко, соціальний педагог








Немає коментарів:

Дописати коментар

  Про оздоровлення учнів пільгових категорій  Згідно наказу УО від 29.04.2024 №142 Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку у 202...