пʼятницю, 22 квітня 2022 р.

 



    В Україні Великдень – це одне з головних родинних свят. Війна багато чого змінила, але не змінила нашу віру та традиції. На жаль, не кожна родина зараз може зустріти свято Світлого Воскресіння у своїй домівці, у родинному колі. Ми дуже хочемо щоб всі, хто знайшов прихисток у нашому місті відчули це свято, нашу підтримку, тепло та турботу.  Сьогодні ми знову зустрілися з гімназистами, які приїхали  з різних куточків нашої батьківщини. Традиційно, ми спілкувалися та творили.

          На цій зустрічі ми створили обереги для наших воїнів - для тих, хто захищає наші життя, бореться за нашу свободу та незалежність там, на передовій.                       У чистий четвер діти розповідали про особливості святкування Великодня у їхніх рідних містах. В кожному регіоні є незначні відмінності, але незмінним символом свята є паска.  Вона також має свої особливості! Наші вчителі та батьки спекли для дітей смачні, духм'яні пасочки, які цьогоріч прикрасять їх великодні кошики! Всім бажаємо спокійного свята, миру та перемоги!

Усе буде Україна!

Оксана Колісник

Ірина Гавришко

 







Немає коментарів:

Дописати коментар

 Заняття з елементами тренінгу  "Моя безпека в Інтернеті.  Захисти себе, допоможи другу"      Користування мережею Інтеренет зараз...